let op geld lenen kost geld
Op zoek naar een hypotheek in Enschede?

Op zoek naar een hypotheek in Enschede?

Wij informeren jou graag over een privé of zakelijk hypotheek. Wij starten met een gratis oriënterend hypotheekadviesgesprek.

Op zoek naar een hypotheek in Enschede?

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor een hypotheek in Enschede? Dan bent u bij Goedlenen.nl aan het juiste adres. Of u nu particulier of als ondernemer een hypotheek nodig heeft, wij regelen het allemaal. U kunt bij ons dus terecht voor een hypotheek voor een woonhuis of een bedrijfspand in Enschede.

Ook gedurende de rest van de looptijd van uw hypotheek zullen wij altijd voor u klaar blijven staan. Zo kunt u bij ons altijd terecht wanneer u vragen heeft of wanneer uw privé- of bedrijfsomstandigheden veranderen. Wij begrijpen namelijk maar al te goed dat iedere situatie aan verandering onderhevig kan zijn, met alle gevolgen van dien.

Altijd een passende hypotheek bij Goedlenen.nl

Bij ons kunt u dus terecht voor een hypotheek, ongeacht of u particulier of ondernemer bent. Samen met u bekijken wij de mogelijkheden voor een hypotheek in Enschede en begeleiden wij u tijdens dit traject.

Wij adviseren dan ook veel verschillende soorten mensen, die in verschillende privésituaties zitten. Daarom adviseren wij alle soorten particulieren, ook wanneer u de volgende hypotheken zoekt:

Bent u geen particulier, maar ondernemer? Dan helpen wij u als gezegd net zo graag, of het nu gaat om de aankoop van een woonhuis of van een bedrijfspand. Wij ondersteunen u vanaf het begin met het juiste advies over uw hypotheek in onder andere de volgende situaties:

Door een goede samenwerking met verschillende hypotheekverstrekkers zijn wij in staat om maatwerk te bieden, dus ook aan u! Bent u dus geïnteresseerd in een hypotheek in Enschede? Neem dan vandaag nog contact met ons op om alle mogelijkheden door te spreken!

Waarom een hypotheek in Enschede?

Bij Goedlenen.nl kunt u terecht voor een gunstige hypotheek, ongeacht of u nu particulier of ondernemer bent en ongeacht het gaat om de financiering van een bedrijfspand of woonhuis. Bij ons bent u verzekerd van goede voorwaarden, duidelijke afspraken en een hypotheek dat bij u past.

Direct een hypotheek in Enschede aanvragen?
OndernemerParticulier  

Meer weten?

Heeft u vragen over hypotheken of wilt u meer informatie over de mogelijkheden die u heeft als particulier of ondernemer? Neem dan vandaag nog contact op met de adviseurs van Goedlenen.nl. Tevens kunt u naast hypotheken ook bij ons terecht voor verschillende andere financiële producten, zoals financial lease, verzekeringen en consumentenkredieten. Maak dus vandaag nog een afspraak voor een persoonlijk oriëntatiegesprek en vraag een hypotheek aan.

Contactformulier
  • Persoonlijke lening
  • Lening voor zelfstandigen
  • Doorlopend krediet
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedragMaandtermijnJaarlijks kostenpercentageVaste debetrentevoet op jaarbasisDuur krediet in maandenTotale prijs lening
€ 10.000,-€ 156,574,9%4,9%72€ 11.272,71
€ 15.000,-€ 234,003,9%3,9%72€ 16.848,00
€ 25.000,-€ 387,003,7%3,7%72€ 27.864,00
€ 50.001,-€ 769,673,5%3,5%72€ 55.416,24
€ 75.000,-€ 1.154,483,5%3,5%72€ 83.122,56
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 27.01.2021