let op geld lenen kost geld
Interesse in een hypotheek in Eibergen?

Op zoek naar een hypotheek in Eibergen?

Wij informeren jou graag over een privé of zakelijk hypotheek. Wij starten met een vrijblijvend oriënterend hypotheekgesprek.

Interesse in een hypotheek in Eibergen?

Bent u op zoek naar een hypotheek in Eibergen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Start dan eens bij Goedlenen.nl. Ondernemer of particulier, het maakt ons niet uit. Wij regelen gewoon een goede hypotheek, ongeacht uw situatie! U kunt bij ons terecht voor een hypotheek op een woonhuis maar ook voor een bedrijfspand in Eibergen.

Waarom een hypotheekadviseur in Eibergen?

U heeft interesse in een hypotheek in Eibergen? Wanneer u een woning op het oog heeft of eindelijk het ideale bedrijfspand heeft gezien, is het zaak dat u de financiering hiervoor rond krijgt. Het is dan belangrijk dat u kiest voor een hypotheek die bij uw situatie past, zodat u niet nu of in de toekomst voor onaangename verassingen komt te staan.

Het is dan ook van belang om te kiezen voor een hypotheek die zoveel mogelijk rekening houdt met uw huidige en toekomstige wensen. Daarom is het handig om een hypotheekadviseur in Eibergen in te schakelen die de plaatselijke hypotheekmarkt kent en u hiermee helpt.

Wat doet uw hypotheekadviseur van Goedlenen.nl?

Welke looptijd past bij mij? Hoeveel kan ik per maand aflossen? Hoeveel mag ik lenen? Welke hypotheekvorm? Allemaal vragen die bij u zullen opkomen wanneer u een hypotheek wilt afsluiten. Dit zijn best lastige vragen.

Gelukkig kan uw hypotheekadviseur in Eibergen van Goedlenen.nl moeiteloos al uw vragen hierover beantwoorden. Wij zullen uw situatie analyseren en u hierop van een juist advies voorzien. Zo komt u dus nooit voor onaangename verassingen te staan.

Onze service begint bij het eerste gesprek, maar stopt niet bij de sleuteloverdracht. U bent namelijk klant gedurende de looptijd van uw hypotheek. Als er tijdens de looptijd van de hypothecaire lening zich wijzigingen voordoen die voor u van belang zijn dan zal de hypotheekverstrekker u hiervan op de hoogte stellen.

Als de ontvangen informatie vragen bij u oproept, beantwoorden wij deze voor u en luisteren wij ook graag naar alle overige hypotheekvragen!

Uw bestaande hypotheek aanpassen?

Wilt u de bestaande hypotheek laten aanpassen? Zoals al vermeld werken wij met nagenoeg alle hypotheekverstrekkers samen. Wilt u de bestaande hypotheek verhogen, loopt de rentevast periode ten einde etc.? Het maakt hierbij niet uit of uw huidige hypotheek niet via onze bemiddeling is afgesloten. Wij helpen u graag.

Als u hierover vragen heeft, stel deze dan tijdens het 1e vrijblijvende hypotheekgesprek! U weet dan snel waar u aan toe bent.

Een 2e woning op het oog?

Een eigen vakantiewoning of een appartement aankopen voor uzelf of uw kind(eren)? Wij luisteren en zoeken graag met u mee naar een passende hypotheekoplossing! Door jarenlange ervaring hebben wij de expertise om u ook hierin van een goed advies te voorzien.

Verhuurhypotheek?

U wilt 1 of meerdere woningen aankopen en deze gaan verhuren? Wij zijn hierin gespecialiseerd. Wij werken hiervoor samen met diverse hypotheekaanbieders. Een Verhuurhypotheek is maatwerk en dat maakt het ook leuk! Wij duiken graag met u in uw hypotheekcasus! Ook hiervoor geldt dat het 1e hypotheekgesprek vrijblijvend is.

Liever een Verbouwingslening?

In sommige situaties past een Verbouwingslening beter bij de kredietvraag. Er is geen sprake van aanvullende afsluit-, notaris- en/of taxatiekosten en ook niet van een bouwdepot. Wanneer de juiste kredietvorm wordt gekozen en het volledige bedrag wordt voor woningverbetering gebruikt is óók de betaalde rente fiscaal aftrekbaar.

Een bijkomend voordeel van deze leenvorm is dat dit binnen een paar werkdagen geregeld is. Klik hier voor meer informatie over de Verbouwingslening.

Wilt u meer weten over onze hypotheekadviseur in Eibergen?

Ziet u door de bomen het bos niet meer en wilt u graag advies bij het afsluiten van de juiste hypotheek? Vul dan onderstaand contactformulier in voor het 1e vrijblijvende (telefonische) hypotheekgesprek. Wij spreken u graag!

Verbouwingslening

 

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 33 reviews

  • Avatar Marcel van Arensbergen ★★★★★ in de afgelopen week
    Uitstekend geholpen door Goed Lenen en echte aanrader voor zelfstandige ondernemers zij doen net iets meer om toch wat je wilt mogelijk te maken. Nog bedankt voor alle service.
  • Avatar Fuat Tok ★★★★★ een week geleden
    Via een familielid ben ik op dit adres gekomen, had al positieve verhalen over gehoord, dus dacht probeer het zelf. Ben goed geholpen, lekker snel, vriendelijk, duidelijk uitgelegd, lage rente , ik kan verder met de verbouwing van mijn … More huis, Zeker een AANRADER.
  • Avatar Roland Hofmeester ★★★★★ 4 weken geleden
    Er werd snel en goed gereageerd op alle vragen en opmerkingen. Bovendien werd goed meegedacht met de wensen en mogelijkheden.Geen standaard oplossing, maar maatwerk bij onze financieringsvraag.Er wordt een vinger aan de pols gehouden en … More ongeveer een jaar na de eerste afhandeling gevraagd of alles nog naar wens is. Service ook nadat "de buit binnen is".Een tweede aanvraag (i.v.m. alle prijsstijgingen een overschrijding van het budget) was binnen een week geregeld. En omdat ze onze situatie en wensen al kenden meteen een perfect advies.