let op geld lenen kost geld
Geld lenen ZZP

Geld lenen ZZP

Privé geld lenen? Rente vanaf 4,7% - Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice. Zakelijk krediet? Bedrijfsmiddelenkrediet - Financial lease

Geld lenen ZZP

Geld lenen ZZP en Goedlenen.nl hebben een goede match. Wij hebben voor jou als ZZP’er kredietmogelijkheden. Als ZZP’er is het meestal niet eenvoudig om een privélening af te sluiten. Kom je er met jouw bank niet uit?

Goedlenen.nl heeft voor jou als ZZP’er wel speciale kredietmogelijkheden. Allereerst maak je een onderscheid in jouw leendoel. Waarvoor wil je als ZZP’er geld lenen?

1.  Privé geld lenen?  Lees verder of ga direct naar het aanvraagformulier: Zelfstandig Krediet

2. Zakelijk lenen?     Ga hiervoor naar onze zakelijke kredietpagina:           Ondernemerskrediet

Ja, ik wil een lening aanvragen

Zelfstandig Krediet is de lening voor een ZZP’er!

Jij wilt geld lenen voor een privédoel? Hiervoor hebben wij het Zelfstandig Krediet. Of het bestedingsdoel nu een auto, een boot, een nieuw interieur of een verbouwing is maakt hierbij niets uit zolang het leendoel maar privé is. Bij ons kun jij als ZZP’er in privé eenvoudig een lening  aanvragen.

Geen afsluitkosten
Een voordeel bij een privélening zonder onderpand is dat deze kredietvorm valt onder het consumptief krediet. Wanneer je bij ons een privélening afsluit betaal je aan ons géén aanvullende afsluitkosten. Natuurlijk is het afsluiten van een lening niet gratis. Onze bemiddelingskosten zitten al verrekend in het jaarkostenpercentage ofwel het rentepercentage dat vermeld staat in de kredietovereenkomst.

Kredietvormen Geld lenen ZZP

 • Het persoonlijke zelfstandig krediet
  Hierbij wordt vooraf de rente, de looptijd en het maandtermijn bepaald. Tijdens de duur van de Persoonlijke lening kom je dan ook niet voor verrassingen te staan. Je mag boetevrij aflossen.
 • Het doorlopend zelfstandig krediet*
  Er is dan sprake van een kredietlimiet, ofwel de hoofdsom. Deze kredietvorm kent een variabele rente, je kunt boetevrij aflossen, afgeloste bedragen zijn weer opneembaar, de minimale aflossing is 1,5% over de limiet en het maandtermijn bestaat uit rente en aflossing.
  *Tijdelijk is deze vorm niet mogelijk. Dit product is momenteel ook hoger geprijsd dan een persoonlijke lening.
 • Restschuldfinanciering
  Beide kredietvormen kun je gebruiken als Restschuldfinanciering. Voor beide kredietvormen geldt renteaftrek in BOX1 tot 01-01-2018.
 • Géén onderpand
  Daarbij geldt voor zowel het Doorlopend krediet als voor de Persoonlijke lening dat het geld blanco wordt verstrekt. Er is dus geen sprake van een (verplicht) onderpand.

De voorwaarden voor kredietaanvraag zijn:

 • Je bent minimaal 2 jaar zelfstandig*
 • Je hebt een goed betalingsverleden (BKR)
 • Jouw leendoel is privé

*bij minimaal 2 boekjaren kunnen wij op basis van maatwerk een kredietaanvraag voorleggen. Daarnaast hebben wij een kredietverstrekker waarbij  2 boekjaren volstaat echter bij een akkoord  dit niet hoger zal zijn dan €10.000,-. Zie voor meer informatie hieronder het Speciaal Zelfstandigkrediet.

Je voldoet niet aan de voorwaarden? Bel ons dan en geef aan waaraan je niet voldoet. Wij kunnen dan direct bepalen of er wel of geen uitzondering gemaakt kan worden en je alsnog een aanvraag kunt indienen.

Speciaal Zelfstandigkrediet

Wij hebben ook een speciaal Zelfstandigenkrediet. Dit product kent een beperkte maximale hoofdsom maar wél ruimere acceptatievoorwaarden. De rentevoet ligt daardoor wel hoger.

Kenmerken:

 • Maximale hoofdsom €10.000,-
 • Looptijd tot 60 maanden
 • Boetevrij aflossen mogelijk
 • Minimaal 2 boekjaren

Overige mogelijkheden Geld lenen ZZP

Indien een Zelfstandig krediet niet mogelijk is, zijn er wellicht nog andere kredietproducten waardoor wij jou misschien toch van dienst kunnen zijn. Bel ons vrijblijvend, wij denken graag met je mee.

Meer informatie over het Zelfstandigkrediet?

Wil jij weten of wij jou een aanbiedingsofferte kunnen toezenden of wil je eerst meer informatie vooraf? Wanneer je vragen hebt bel of stuur ons een email.

Vrijblijvend meer info?
Wil je eerst weten wat wij nog meer doen of een berekening maken hoeveel je kunt lenen of  besparen? Klik dan hier.

Hoe bereik je ons?
Natuurlijk kun je ons ook tijdens kantooruren bellen op: (0545) 221299 of een  e-mail sturen naar: [email protected] Van maandag t/m donderdag kan dit ook telefonisch tussen 20.30 en 22.00 uur. Wij spreken jou graag

Direct een krediet aanvragen

Voor het direct aanvragen van een kredietofferte klik je op de onderstaande aanvraagknop. Na ontvangst van jouw kredietaanvraag gaan wij graag voor je aan de slag!

Ja, ik wil een lening aanvragen
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • Doorlopend krediet
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden    
Totale kredietbedragMaandtermijnJaarlijks kostenpercentageVaste debetrentevoet op jaarbasisDuur krediet in maandenTotale prijs lening
€ 10.000,-€ 164,535,9%5,9%72€ 11.846,16
€ 15.000,-€ 235,474,2%4,2%72€ 16.953,84
€ 25.000,-€ 387,003,7%3,7%72€ 27.864,00
€ 50.001,-€ 769,673,5%3,5%72€ 55.416,24
€ 75.000,-€ 1.154,483,5%3,5%72€ 83.122,56
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 27.10.2020