Geld lenen zelfstandige

Geld lenen Zelfstandige

Privé geld lenen vanaf 5,9% of zakelijk geld lenen

Geld lenen zelfstandige

Kunt u ook moeilijk aan geld komen? Goedlenen.nl heeft de juiste oplossing voor u!

U kunt als zelfstandige geen lening afsluiten? Uw eigen bank wenst u als zelfstandige geen geld te lenen ondanks een nette jaarrekening? Wij hebben een speciale kredietvorm voor u als zelfstandig ondernemer.

De oplossing van het geld lenen voor een zelfstandige!

Wij hebben een nieuw product. Het Zelfstandigen Krediet. Een buitengewoon product voor u als eigen ondernemer indien u voor privé doeleinden iets wenst aan te schaffen.

Of het nu een boot is, een auto, een nieuw interieur, een fiets, een camper of een verbouwing, als het bestedingsdoel  maar een privé karakter heeft. Geld lenen zelfstandige bij Goedlenen.nl  is de oplossing voor de privé bestedingen u als zelfstandige.

Aantrekkelijke rente en nog meer voordelen bij het geld lenen voorzelfstandige?

Er zijn meerdere voordelen aan de lening voor u zelfstandige. We kennen een Vast Zelfstandigen Krediet waarbij vooraf de rente, de looptijd en het maandtermijn worden bepaald. Tijdens de duur van het Zelfstandigen Krediet komt u dan ook nooit voor verrassingen te staan.

Daarnaast kennen we het Flexibel Zelfstandigen Krediet waarbij er sprake is van een limiet ofwel de hoofdsom, een variabele rente, boetevrij aflossen mogelijk is, afgeloste bedragen weer opneembaar zijn, de minimale aflossing 1% van het limiet  bedraagt en het maandtermijn uit rente en aflossing bestaat

Géén onderpand

Daarbij geldt voor zowel het Vast Zelfstandig Krediet als voor het Flexibel Zelfstandig Krediet dat het geld blanco wordt verstrekt. Er is dus geen sprake van enig onderpand!

Geld lenen voor u zelfstandige wanneer komt u voor een Zelfstandigen Krediet aanvraag in aanmerking? .
  • U bent 3 jaar* zelfstandig zijn,
  • U heeft geen (betalingsachterstand)BKR coderingen
  • U besteed het geld in privé

*Klik voor meer info op onderstaande button

U voldoet niet aan de voorwaarden?

U kunt niet voldoen aan deze voorwaarden? Dan kunnen wij u helaas niet helpen aan een zelfstandigen krediet. Wij kunnen u nog wel talloze andere producten aanbieden waarmee u mogelijk toch uw krediet kunt krijgen. Bekijk hier onze andere mogelijkheden of klik  voor het aanvragen van een zelfstandigen krediet op onderstaande button.

Ja, ik wil een lening aanvragen