Geld lenen zelfstandige

Geld lenen zelfstandige

Zelfstandig en privé geld lenen? Vanaf 4,9% of zakelijk geld lenen

Geld lenen zelfstandige

Geld lenen voor een Zelfstandige? Wij hebben de  oplossing voor jou!

Je kunt als zelfstandige geen lening afsluiten? Wij hebben verschillende kredietvormen voor jou als Zelfstandige.

Privé geld lenen voor een Zelfstandige!

Wanneer je privé geld wilt lenen hebben wij voor jou een nieuw product. Het Zelfstandigen Krediet. Een perfecte lening wanneer je als eigen ondernemer voor privé doeleinden iets wenst aan te schaffen.

Denk hierbij aan bijv.:een auto, een nieuw interieur, een camper , verbouwing, 2e woning of een restschuldfinanciering. Indien het bestedingsdoel maar privé en niet zakelijk is. Goedlenen.nl heeft dan ook een mooie oplossing voor Geld lenen zelfstandige.

Je maakt een keuze uit: Flexibel lenen of lenen met zekerheid

We kennen een Vast Zelfstandigen Krediet waarbij vooraf de rente, de looptijd en het maandtermijn worden bepaald. Een andere naam voor deze kredietvorm is een persoonlijke lening. Tijdens de duur van het Zelfstandigen Krediet kom je dan ook nooit voor verrassingen te staan. Je kiest met deze lening voor zekerheid.

Daarnaast kennen we het Flexibel Zelfstandigen Krediet waarbij er sprake is van een limiet ofwel de hoofdsom, een variabele rente, boetevrij aflossen mogelijk is en afgeloste bedragen weer opneembaar zijn. De minimale aflossing, afhankelijk van de kredietverstrekker is  1.0% van de limiet. Het maandtermijn bestaat uit een rente- en aflossingsdeel. Een andere naam voor deze kredietvorm  is een doorlopend krediet.

Géén onderpand

Daarbij geldt voor zowel het Vast Zelfstandig Krediet als voor het Flexibel Zelfstandig Krediet dat het geld blanco wordt verstrekt. Er is dus geen sprake van enig onderpand!

Geld lenen  Zelfstandige. De basisvoorwaarden:

  • Je bent 3 jaar* zelfstandig,
  • Je heb geen (betalingsachterstand)BKR coderingen
  • Jouw bestedingsdoel is privé en niet zakelijk

*Indien je minimaal 2 boekjaren kunt overleggen kunnen wij jouw misschien ook van dienst zijn. Dit  betreft maatwerk. Informeer indien je hierover meer wilt weten.

U voldoet niet aan de voorwaarden?

Je voldoet niet  aan deze voorwaarden? Dan kunnen wij jou helaas niet helpen aan een Zelfstandigen krediet. Wij hebben ook andere kredietproducten waarmee je mogelijk toch een krediet kunt krijgen. Bekijk dan hier onze andere mogelijkheden.

Meer info?
Wil je eerst weten wat wij nog meer doen of een berekening maken hoeveel je kunt lenen of  besparen? Klik dan hier.

Hoe bereik je ons?
Natuurlijk kun je ons ook tijdens kantooruren bellen op: (0545) 221299 of een  e-mail sturen naar: info@goedlenen.nl. Van maandag t/m donderdag kan dit ook telefonisch tussen 20.30 en 22.00 uur. Wij spreken jou graag

Vrijblijvend jouw Zelfstandigen krediet aanvragen? Klik dan op onderstaande button.
 
Aanvragen Zelfstandigen Krediet