let op geld lenen kost geld
Geld lenen zelfstandige

Geld lenen zelfstandige

Zelfstandig en privé geld lenen? Vanaf 4,7% of zakelijk geld lenen

Geld lenen zelfstandige

Jij bent ondernemer en wilt geld lenen als zelfstandige voor een privé of zakelijk krediet? Je kunt bij ons de navolgende kredietvormen aanvragen:

Privé geld lenen als Zelfstandige!

Wanneer je privé geld wilt lenen hebben wij voor jou een nieuw product. Het Zelfstandigen Krediet. Een perfecte lening wanneer je als eigen ondernemer voor privé doeleinden iets wenst aan te schaffen.

Denk hierbij aan bijv: een auto, een nieuw interieur, een camper , verbouwing, 2e woning, het oversluiten van lopende leningen of een restschuldfinanciering. Indien het bestedingsdoel maar privé en niet zakelijk is. Goedlenen.nl heeft dan ook een mooie oplossing voor Geld lenen zelfstandige.

Je maakt een keuze uit: Flexibel lenen of lenen met zekerheid

We kennen een persoonlijke lening waarbij vooraf de rente, de looptijd en het maandtermijn worden bepaald. Tijdens de persoonlijke lening  kom je dan ook nooit voor verrassingen te staan. Je kiest met deze lening voor zekerheid. Tevens mag je altijd volledig of in gedeeltes aflossen. Geld lenen als zelfstandige regel je goed bij ons!

Daarnaast kennen we het doorlopend krediet waarbij er sprake is van een limiet ofwel de hoofdsom, een variabele rente, boetevrij aflossen mogelijk is en afgeloste bedragen weer opneembaar zijn. Het maandtermijn bestaat uit een rente- en aflossingsdeel. Momenteel is de rente bij een doorlopend krediet hoger dan bij een persoonlijke lening. Het doel van de lening en benodigde flexibiliteit bepalen voornamelijk  voor welke kredietvorm je zult kiezen.

Verbouwen

Jij wilt geld lenen als zelfstandige voor het verbouwen van je woning en wilt hiervoor een persoonlijke lening afsluiten? Dan maak je de juiste keuze. Stel je gaat je toilet verbouwen, kozijn vernieuwen of een garage bijbouwen dan zijn de betaalde rentekosten fiscaal aftrekbaar. Dit mag alleen als je een lineaire of annuïteiten hypotheek afsluit of een persoonlijke lening. Sluit je voor het verbouwen van je woning een doorlopend krediet af dan heb je geen recht op renteaftrek!

Meer informatie over een persoonlijke lening? Klik hier.  Direct naar meer informatie over het onderwerp verbouwen? Klik dan hier.

Géén onderpand

Daarbij geldt voor zowel de persoonlijke lening  als voor het doorlopend krediet dat het geld blanco wordt verstrekt. Er is dus geen sprake van enig onderpand!

Lopende leningen oversluiten

Jullie hebben een lopende lening(en)? Wij bekijken graag jullie kredietmogelijkheden. Werkzaam met meerdere kredietverstrekkers waardoor wij maatwerk kunnen leveren. Met het oversluiten van een lening is er meestal ook sprake van een rentevoordeel. Hierdoor ben je eerder van de lening af. Vandaag weten waar je aan toe bent? Vraag hier versneld jouw vrijblijvende kredietofferte aan. Klik hier.

Geld lenen als Zelfstandige. De basisvoorwaarden:

  • Je bent 3 jaar* zelfstandig,
  • Je heb geen (betalingsachterstand)BKR coderingen
  • Jouw bestedingsdoel is privé en niet zakelijk

*Indien je minimaal 2 boekjaren kunt overleggen kunnen wij jouw misschien ook van dienst zijn. Dit  betreft maatwerk. Informeer indien je hierover meer wilt weten.

Je voldoet niet aan de voorwaarden?

Je voldoet niet  aan deze voorwaarden? Dan kunnen wij jou helaas niet helpen aan een Zelfstandigen krediet. Wij hebben ook andere kredietproducten waarmee je mogelijk toch een krediet kunt krijgen. Bekijk dan hier onze andere mogelijkheden.

Hoe bereik je ons?

Geld lenen als zelfstandige? Hoe regel ik dit dan? Je kunt ons tijdens kantooruren bellen op: (0545) 221299 of een  e-mail sturen naar: [email protected] Van maandag t/m donderdag kan dit ook telefonisch tussen 20.30 en 22.00 uur. Wij spreken jou graag

Klik op de knop voor een vrijblijvende offerte.

Aanvragen Zelfstandigen Krediet
  • Persoonlijke lening
  • Lening voor zelfstandigen
  • Doorlopend krediet
  • Groene lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-162,755,55,57211.718,00
15.000,-233,863,953,957216.837,92
25.000,-385,393,553,557227.748,08
50.000,-769.663,53,57255.415.52
75.000,-1.154,483,53,57283.122,56
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven per 08.02.2022