let op geld lenen kost geld
Geld lenen zelfstandige

Geld lenen zelfstandige

Zelfstandig en privé geld lenen of zakelijk geld lenen?

Geld lenen zelfstandige

Jij bent ondernemer en wilt geld lenen als zelfstandige voor een privé of zakelijk krediet? Je kunt bij ons de volgende kredietvormen aanvragen:

Privé geld lenen Zelfstandige!

Wanneer je privé geld wilt lenen hebben wij voor jou Het Zelfstandigen Krediet. Een lening wanneer je als ondernemer voor privé doeleinden iets wenst aan te schaffen.

Denk hierbij aan bijv.: een auto, een nieuw interieur, een camper , verbouwing, 2e woning, het oversluiten van lopende leningen of het verduurzamen van jouw koopwoning.  Van belang is dat het bestedingsdoel privé is. Goedlenen.nl heeft dan ook een mooie oplossing voor Geld lenen zelfstandige.

Een vaste rente en looptijd én boetevrij aflossen

Een persoonlijke lening waarbij vooraf de rente, de looptijd en de maandtermijn worden bepaald. Tijdens de persoonlijke lening  kom je dan ook nooit voor verrassingen te staan. Je kiest met deze lening voor zekerheid. Tevens mag je altijd volledig of in gedeelten aflossen. Geld lenen als zelfstandige regel je goed bij ons!

Verbouwen

Jij wilt geld lenen als zelfstandige voor het verbouwen van je woning en wilt hiervoor een persoonlijke lening afsluiten? Dan maak je de juiste keuze. Stel je gaat je badkamer verbouwen, kozijnen vernieuwen of een garage aanbouwen dan zijn de betaalde rentekosten fiscaal aftrekbaar.

Dit mag alleen als je een lineaire of annuïteiten hypotheek afsluit of een persoonlijke lening. Sluit je voor het verbouwen van je woning een doorlopend krediet af dan heb je geen recht op renteaftrek!

Nieuw!

Nu ook voor zelfstandigen looptijd t/m 180 maanden mogelijk. Het doel dient woningverbetering of verduurzaming van de woning te zijn. Het inlossen van lopende leningen is niet toegestaan.

Meer informatie over een persoonlijke lening? Klik hier.  Direct naar meer informatie over het onderwerp verbouwen? Klik dan hier.

Géén onderpand

Het Zelfstandigen Krediet wordt blanco verstrekt. Er is dus geen sprake van een onderpandverplichting, dit in tegenstelling tot een hypothecaire geldlening.

Andere leendoelen

Natuurlijk kun je het Zelfstandigenkrediet ook gebruiken voor de aanschaf van een auto, motor, caravan, een recreatiewoning, jouw tuin enzovoort. Zolang het doel van de lening maar een privé en niet zakelijk is.

Lopende leningen oversluiten

Je hebt een lopende lening(en)? Wij bekijken graag jouw kredietmogelijkheden. Werkzaam met meerdere kredietverstrekkers waardoor wij maatwerk kunnen leveren. Met het oversluiten van een lening is er meestal ook sprake van een rentevoordeel. Hierdoor ben je eerder van de lening af. Vandaag weten waar je aan toe bent? Vraag hier versneld jouw vrijblijvende kredietofferte aan. Klik hier.

De basisvoorwaarden Geld lenen Zelfstandige

 • Je bent 2 jaar* zelfstandig,
 • Je heb geen (betalingsachterstand)BKR coderingen
 • Jouw bestedingsdoel is privé en niet zakelijk

*Als je 2 jaar zelfstandig bent, kun je ook een kredietaanvraag indienen. Hiervoor hebben wij minder kredietverstrekker dan bij 3 jaar zelfstandig zijn.

Je voldoet niet aan de voorwaarden lenen zelfstandige?

Je voldoet niet  aan deze voorwaarden? Dan kunnen wij jou helaas niet helpen aan het Zelfstandigen krediet. Wij hebben ook andere kredietproducten waarmee je mogelijk toch een krediet kunt krijgen. Bekijk dan hier onze andere mogelijkheden.

Hoe bereik je ons?

Geld lenen als zelfstandige? Hoe regel ik dit dan? Je kunt ons tijdens kantooruren bellen op: (0545) 221299 of een  e-mail sturen naar: [email protected]. Van maandag t/m donderdag kan dit ook telefonisch tussen 20.30 en 22.00 uur. Wij spreken jou graag

Klik op de knop voor een vrijblijvende offerte.

Aanvragen Zelfstandigen Krediet
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • De Groene Lening
 • Doorlopend krediet /Flex & Zeker Lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-172,167,67,67212.395,52
15.000,-253,516,96,97218.252,72
25.000,-418,046,56,57230.098,88
50.000,-836,086,56,57260.197,76
75.000,-1.274,327,17,17291.751,04
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 08.03.2024

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 75 reviews

 • Avatar Tim Eeftink ★★★★★ in de afgelopen week
  Goed contact. Snel alles afgerond. Top
 • Avatar Hillie Van der Veen ★★★★★ 3 weken geleden
 • Avatar Kitty Kikkert ★★★★★ een maand geleden
  Prettige ervaring! Fijn contact, goede informatie, snelle persoonlijke service.