Financiering startende ondernemer

Je bent een startende ondernemer?

Vraag eens naar ons Ondernemerskrediet

Financiering startende ondernemer

Wilt jij als startende ondernemer investeren of wil je om een andere reden geld lenen? Voor de financiering van startende ondernemers kun je bij Goedlenen.nl terecht. Wij maken financiering voor startende ondernemers graag mogelijk om te investeren in hun toekomst. Of dit nu om een zakelijke investering gaat of om een lening voor privé doeleinden.

Wij helpen jou graag te groeien. Mits jij aan onze voorwaarden voldoet voor de lening die je wilt afsluiten. Ter financiering kun je voor financiering startende ondernemer kiezen uit diverse leningen. Een startende ondernemer die op zoek is naar financiële middelen vraagt bij ons het Ondernemerskrediet aan.

Voorwaarden Ondernemerskrediet

Je wilt investeren in jouw onderneming en hebt daarvoor een financiering startende ondernemer nodig? Wij bieden jou wellicht uitkomst. Het Ondernemerskrediet is bij ons aan te vragen vanaf € 10.000,- tot € 250.000,-. Het rentetarief is vanaf 3,79%, maar is mede afhankeijk van jouw risicoprofiel score.

Wanneer kun je een Ondernemerskrediet aanvragen? Als jij voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Je moet minimaal 2 volledige jaarrekeningen kunnen overleggen;
  • De omzet is minimaal € 50.000,- op jaarbasis;
  • De onderneming laat de afgelopen 2 jaar minimaal 1 jaar winst zien.

Het heeft op voorhand geen zin om een Ondernemerskrediet aan te vragen als je een negatief werkkapitaal, een negatieve BKR codering, een negatief eigen vermogen hebt of als de omzet minder is dan € 50.000,- per jaar.

Voordelen van ons Ondernemerskrediet

Indien je wel in aanmerking komt voor financiering startende ondernemer, profiteer je van de volgende voordelen:

  • De aan te vragen kredietsom gaat tot en met € 250.000,-
  • Ook voor bedrijfsmiddelen zoals bijv. een auto
  • Binnen 48 uur heb jij bericht
  • Je kunt boetevrij aflossen

Financiering startende ondernemer aanvragen

Je wilt een lening aanvragen? Vraag dan vrijblijvend bij ons het Ondernemerskrediet aan. Wij denken graag met je mee. Bij interesse klik je op de onderstaande aanvraagknop. Uiteraard is jouw aanvraag vrijblijvend. Wij zullen binnen 48 uur tijdens werkdagen mededelen of wij jou een kredietofferte kunnen aanbieden. Voor geld lenen voor een privédoel kijk je bij ons Zelfstandigenkrediet.

Naast contact via ons aanvraagformulier kun je ons natuurlijk ook bellen op (0545) 221 299) of mail naar: info@goedlenen.nl. Wij zijn jou graag van dienst.

Ja, ik wil een financiering aanvragen