Financiering startende ondernemer

Financiering startende ondernemer

Wilt u als startende ondernemer investeren of wilt u om een andere reden geld lenen? Voor de financiering van startende ondernemers kunt u bij Goedlenen.nl terecht. Goedlenen maakt het startende ondernemers graag mogelijk om te investeren in hun toekomst. Of dit nu om een investering op zakelijk gebied gaat of om een lening voor privé doeleinden, Goedlenen helpt u graag te groeien. Mits u aan onze voorwaarden voldoet voor de lening die u wilt afsluiten. Ter financiering kan u als startende ondernemer kiezen uit diverse leningen. Een startende ondernemer die op zoek is naar financiële middelen gebruikt dit vaak om in de zaak te stoppen. Als het zakelijke doeleinden betreft spreken we van Ondernemerskrediet.

Wilt u geld lenen voor een privé doel? Bekijk dan ons Zelfstandigenkrediet.

Voorwaarden Ondernemerskrediet

U wilt investeren in uw onderneming en heeft daarvoor financiering nodig als startende ondernemer? Wij bieden u wellicht uitkomst. Het Ondernemerskrediet is bij ons aan te vragen van € 10.000,- tot € 250.000,-. Het rentetarief is vanaf 3,79%, maar is afhankelijk van uw risicoprofiel.

Wanneer u een Ondernemerskrediet kunt aanvragen? Als u voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • U moet minimaal 2 volledige jaarrekeningen kunnen overleggen;
  • De omzet is minimaal € 50.000,- op jaarbasis;
  • De onderneming heeft de afgelopen 2 jaar minimaal 1 jaar winst gedraaid.

Het heeft op voorhand geen zin om Ondernemerskrediet aan te vragen als u een negatief werkkapitaal heeft, een negatieve BKR codering heeft, negatief eigen vermogen heeft of als uw omzet minder is dan € 50.000,- per jaar.

Voordelen van ons Ondernemerskrediet

Indien u wel in aanmerking komt voor financiering als startende ondernemer, profiteert u van de volgende voordelen:

  • De aan te vragen kredietsom gaat tot en met € 250.000,-
  • Ook voor bedrijfsmiddelen
  • Binnen 48 uur heeft u bericht
  • U kunt boetevrij aflossen

Financiering startende ondernemer aanvragen

U wilt een lening aanvragen? Vraag dan vrijblijvend bij ons een zakelijk krediet aan. Wie weet kunnen wij u wel het gevraagde krediet bieden. Wij denken in ieder geval graag met u mee over u mogelijkheden. Bij interesse vult u onderstaand contactformulier in. Wij zullen binnen 48 uur tijdens werkdagen mededelen of wij u een kredietofferte kunnen aanbieden. Voor geld lenen voor een privédoel kijkt u bij ons Zelfstandigenkrediet.

Naast contact via ons aanvraagformulier kunt u ook voor meer informatie en vragen bellen ((0545) 221299) of mailen (info@goedlenen.nl). Wij zijn u graag van dienst.

Ja, ik wil een financiering aanvragen