Persoonlijke lening tot 78 jaar

Een Persoonlijke lening tot 78 jaar

Lenen voor bijv. een auto, woningverbetering of uw lopende lening(en) oversluiten en uw maandlasten verlagen

Persoonlijke lening tot 78 jaar

Lenen tot uw 78e  levensjaar?

De Persoonlijkste Sr. Lening kan doorlopen tot 78-jarige leeftijd. U kunt zo een looptijd voor uw lening kiezen die aansluit bij het doel waar u de lening voor gebruikt en zonder dat u de lening versneld of in een heel korte tijd moet aflossen. Uw maandlasten blijven daardoor betaalbaar, terwijl u gewoon  zeker bent dat de lening aan het eind volledig is afgelost.

U heeft al een lening lopen?

Wanneer u al een lopende lening heeft kunt u hiermee de looptijd van uw lening verlengen en uw maandlasten verlagen.  U heeft daarbij de zekerheid dat u de lening aan het eind volledig is afgelost.

Specifieke productkenmerken

√  Betalingen pauzeren
√  Extra aflossen zonder kosten
√  Zelf incassodatum regelen
√  Maandtermijn zelf veranderen


Betalingen pauzeren
Eenmalig 3 maanden de betaling uitstellen als er tijdelijk wat ruimte nodig is. Er kan zich altijd iets onvoorziens voordoen waarbij een tijdelijke armslag uitkomst kan bieden.

Extra aflossen zonder kosten
U kunt kiezen voor verlaging van uw maandlasten of kortere looptijd nadat er extra is afgelost. Handig wanneer u bij het aangaan van de lening al weet dat u een deel van de lening een tijdelijk karakter heeft en dat na dit deel te hebben afgelost u op een voor gewenst maandtermijn uitkomt.

Zelf de incassodatum bepalen 
Een veel voorkomende irritatie wanneer de termijnincasso net plaatsvindt voordat uw pensioen of AOW gestort wordt. U kunt nu zelf uw incassodatum bepalen. Wel zo handig!

Maandbedrag veranderen
U mag uw maandtermijn zelf verhogen waarmee u de looptijd verkort en eerder van de lening af bent. Wel is hierbij de eis dat de aangegane periode minimaal 6 maanden is.

Is de Persoonlijkste Sr. lening iets voor u? 

Wij zien graag vrijblijvend voor u na of de Persoonlijke lening tot 78 jaar  iets voor u is. Ook wanneer u al een lening heeft lopen toetsen wij graag voor u of een samenvoeging van de nieuwe en al lopende lening(en) uw voordeel oplevert. U geeft maar aan wat u wel en niet wilt en wij gaan voor u vrijblijvend aan de slag. 

Hoe vraagt u de Persoonlijkste Sr. lening aan?

Wanneer u bij ons een consumptieve lening aanvraagt zoals de Persoonlijke lening tot 78 jaar, bent u ons voor het aanvragen, offreren en afsluiten  géén kosten verschuldigd! Wij worden rechtstreeks betaald door de kredietverstrekker. Duidelijk en geen gedoe. Klik op de onderstaande aanvraagknop voor een gratis aanbiedingsofferte. 

Hoe bereikt u  ons?
Natuurlijk kunt u ons ook tijdens kantooruren bellen op: (0545) 221 299 of een  e-mail sturen naar: info@goedlenen.nl. Van maandag t/m donderdag kan dit ook telefonisch tussen 20.30 en 22.00 uur. Wij spreken u  graag

Vrijblijvend u  Persoonlijke lening tot 78 jaar aanvragen? Klik dan op onderstaande button.

 

Aanvragen Persoonlijkste Sr. Lening