let op geld lenen kost geld
Persoonlijke lening aanvragen

Persoonlijke lening aanvragen

Lenen met een vaste rente - Vrijblijvende offerte - Geen afsluitkosten - Geen aanvullende zekerheden - Looptijd t/m 180 maanden mogelijk - Gratis oversluitservice

Persoonlijke lening aanvragen

Persoonlijke lening aanvragen

Een persoonlijke lening aanvragen geeft je zekerheid. Een persoonlijke lening kent een vaste rente, een vast maandbedrag en een vaste looptijd. Handig wanneer je een grote aankoop gaat doen, zoals een auto of een nieuwe keuken.

Een persoonlijke lening kent dus een vaste looptijd én een vaste rente. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent. Tussentijds opnemen is niet mogelijk. Hierdoor weet je vooraf wanneer je het laatste termijn moet voldoen. Je ontvangt de volledige kredietsom direct na goedkeuring van jouw kredietdossier.

Auto

Wanneer je een auto wilt aankopen. Met een persoonlijke lening krijg je duidelijkheid en zekerheid over de maandelijkse kosten en wanneer je de auto hebt terugbetaald. Dit kan goed met een persoonlijke lening door de looptijd van je persoonlijke lening af te stemmen op de economische levensduur van de nieuwe auto.

Zo voorkom je dat je nog aan de lening betaalt wanneer je toe bent aan een andere auto. Deze kredietvorm is dan ook een uitstekende kredietvorm wanneer je een lening wilt afsluiten voor de aanschaf van een auto.

Wil je een camper, caravan of recreatiewoning aanschaffen? Ook hiervoor gelden langere looptijden. Informeer gerust even telefonisch of per email. Wij informeren je hier dan verder over.

Persoonlijke lening aanvragen voor woningverbetering

Een persoonlijke lening aanvragen voor woningverbetering maar ook voor het verduurzamen kan een goed alternatief zijn voor een hypothecair krediet. De betaalde rente op een persoonlijke lening kun je bij woningverbetering en het verduurzamen van de woning fiscaal aftrekken.

Informeer hierover altijd wel even bij jouw belastingadviseur  zodat er geen fouten worden gemaakt tijdens het invullen van de IB-aangifte.  Je kunt hiervoor ook de site van de Belastingdienst raadplegen.

Restschuld op jouw woning

Je hebt jouw eigen huis verkocht en jij houd hieraan een restschuld over? Is het verschil tussen de verkoopprijs en de uitstaande hypotheekschuld negatief, dan spreken we over een restschuld. De restschuld kun je financieren met een persoonlijke lening.

Wanneer de hoofdsom van de lening gelijk is aan de restschuld en de looptijd is maximaal 180 maanden, komt de lening in aanmerking voor fiscale renteaftrek (Regeling tot 01-01-2018).

De voor- én nadelen van een persoonlijke lening

Voordelen

Een voordeel van een aanvraag persoonlijke lening is dat de rente gedurende de gehele looptijd vast staat. Verder is vooraf de einddatum van de lneng bekend. Dit geeft je zekerheid. en zoals al eerder beschreven is bij woningverbetering de rente in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar.

Nadelen

Wij kunnen jou voor een aanvraag persoonlijke lening looptijden aanbieden t/m 180 maanden. Boetevrij  aflossen  is alleen mogelijk t/m 120 maanden. Van 121 t/m  180 maanden betaal je een boete wanneer je vervroegd aflost. Dit is normaliter 1% over de resterende restschuld van de lening op dat moment. Verder kun je tussentijds afgeloste bedragen niet weer opnemen*

Aanvraag Persoonlijke lening en oversluiten

Een leendoel voor een aanvraag persoonlijke lening is regelmatig het oversluiten van een bestaande lening(en).  Een lening met een hogere kredietsom is vaak voordeliger dan kleinere leningen naast elkaar. Wel het is van belang dat je dit goed laat uitrekenen. Het klinkt wellicht raar maar een lagere rente betekent niet altijd dat het oversluiten voordeliger is.  Wij rekenen dit graag voor je uit waarna jezelf een weloverwogen keuze kunt maken.

Je wenst naast het oversluiten ook geld in handen? Het samenvoegen van je huidige lening met extra geld in handen is wellicht een goed plan! Wanneer je dit wilt geef je dit aan tijdens het invullen van het aanvraagformulier aan en je hoort van of samenvoegen of een lening ernaast afsluiten voordeliger is.

Aanvraag persoonlijke lening zonder afsluitkosten

Een persoonlijk lening is een consumptief krediet. Bij het afsluiten betaal je aan ons geen afsluitkosten. Onze bemiddelingskosten zitten al verwerkt in het rentepercentage op het contract. Wij ontvangen rechtstreeks van de bank een vergoeding.

Interesse?

Klik dan hieronder op de knop voor een vrijblijvende kredietofferte.

Persoonlijke lening aanvragen
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • De Groene Lening
 • Doorlopend krediet /Flex & Zeker Lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-172,167,67,67212.395,52
15.000,-253,516,96,97218.252,72
25.000,-418,046,56,57230.098,88
50.000,-836,086,56,57260.197,76
75.000,-1.274,327,17,17291.751,04
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 08.03.2024

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,9 83 reviews

 • Avatar Sil Wouters ★★★★★ in de afgelopen week
  Denken mee in het hele traject en geven goed en persoonlijk advies. Alles was snel geregeld, echt top!
 • Avatar R Spijker ★★★★★ 3 weken geleden
  Zeer behulpzaam, fijn contact!
 • Avatar Edward Buijs ★★★★★ 4 weken geleden
  Roland heeft alles tot in de puntjes begeleid. Snel, adequaat en betrouwbaar. Aanrader!