Een Duitse hypotheek?

Duitse Hypotheek

Voor jouw particuliere woning aankoop, zakelijk pand of aankoop voor verhuur

Een Duitse hypotheek?

Nieuw!  Een hypotheekofferte met een messcherpe rente en met begrijpelijke eenvoudige voorwaarden.

De Duitsland hypotheek voor particulieren en ondernemers  die een beleggingspand willen aankopen. Nederlandse banken zijn zeer terughoudend in het financieren van beleggingspanden voor verhuur.

Goedlenen.nl werkt samen met meerdere Duitse geldverstrekkers waaronder de Volksbank. Het aanvragen en afsluiten van een Duitse hypotheek is anders dan bij een Nederlandse hypotheekverstrekker. Een goede begeleiding is daarom ook belangrijk om jouw hypotheekaanvraag ook tot een succes te maken. Wij beheersen dit en begeleiden jou hierin graag.

Je wilt een woning of appartement aankopen en gaat deze verhuren? Informeer dan eens naar ons Duitse hypotheekmogelijkheden.

Naast Duitse hypotheekverstrekkers werken wij ook samen met nagenoeg alle Nederlandse hypotheekverstrekkers. Hiervoor hebben wij als intermediair rechtstreekse aansluitingen zoals bijv. bij ABNAMRO maar ook via een inkoopcombinatie. Hierdoor kunnen wij voor jou nagenoeg alle hypotheekverstrekkers vergelijken, offreren en afsluiten voor een passende hypotheekbemiddeling.

Natuurlijk kan een Duitse hypotheek ook een oplossing zijn voor een woning in privé of zakelijk pand.

Interesse in een gratis en vrijblijvend oriënterend hypotheekgesprek? Klik dan op de onderstaande button. Wij zullen je dan z.s.m. vrijblijvend telefonisch benaderen, u kunt ons ook telefonisch benaderen via (0545) 221 299.

Aanvraagformulier Duitse hypotheek