Een Duitse hypotheek?

Duitse Hypotheek

Voor jouw particuliere woning aankoop, zakelijk pand of aankoop voor verhuur

Een Duitse hypotheek?

De Duitsland hypotheek

De Duitsland hypotheek is uitermate geschikt voor particulieren en ondernemers  meer rendement uit hun spaargeld willen halen door een beleggingspand aan te kopen voor verhuur.

Goedlenen.nl werkt samen met meerdere Duitse geldverstrekkers. Het aanvragen en afsluiten van een Duitse hypotheek is anders dan bij een Nederlandse hypotheekverstrekker. Een goede begeleiding is daarom ook belangrijk om jouw hypotheekaanvraag ook tot een succes te maken. Wij beheersen dit en begeleiden jou hierin graag.

Aankopen en verhuren?

Je wilt een woning of appartement aankopen en gaat deze verhuren? Onze Duitsland hypotheek is daar wellicht een mooi product voor.

Geen Nederlandse hypotheekverstrekkers?

Jawel hoor. Aan de hand van jouw hypotheekvraag zoeken wij welke hypotheekverstrekker(s) hierbij het beste passen. Dit kan dus ook een Nederlandse hypotheekaanbieder zijn. Naast Duitse hypotheekverstrekkers werken wij namelijk ook samen met nagenoeg alle Nederlandse hypotheekverstrekkers.

Hiervoor hebben wij als intermediair rechtstreekse aansluitingen zoals bijv. bij ABNAMRO maar ook via een inkoopcombinatie. Hierdoor kunnen wij voor jou nagenoeg alle hypotheekverstrekkers vergelijken, offreren en afsluiten voor een passende hypotheekbemiddeling.

Voor jouw eigen privéwoning of zakelijk pand?

Natuurlijk kan een Duitse hypotheek ook een oplossing zijn voor een woning in privé of  eigen zakelijk pand. Van belang is dat voor eigen bewoning, jouw zakelijk pand of een beleggingsinvestering met als doel verhuur, er wel eigen middelen moeten zijn. Hoe dit precies in zijn werk gaat, welke mogelijkheden hierin zijn etc. bespreken wij graag met jou in een vrijblijvend en gratis oriënterend hypotheekgesprek.

Hoe vraag ik een gratis oriënterend hypotheekgesprek aan?

Interesse in een gratis en vrijblijvend oriënterend hypotheekgesprek? Klik dan op de onderstaande button. Wij zullen je dan z.s.m. vrijblijvend telefonisch benaderen, u kunt ons ook telefonisch benaderen via (0545) 221 299.

Aanvraagformulier Duitse hypotheek