Een Duitse hypotheek?

Duitse Hypotheek

Voor jouw particuliere woning aankoop, zakelijk pand of aankoop voor verhuur

Een Duitse hypotheek?

Een Duitsland hypotheek?

Wij bemiddelen in hypotheken. Dit doen wij niet alleen bij Nederlandse kredietaanbieders. Ook een Duitsland hypotheek hoort tot de mogelijkheden. Een hypotheek is een krediet met hypothecaire zekerheid. Wij werken samen met een paar Duitse aanbieders waarbij wij een hypotheek kunnen onderbrengen.

Een Duitse privéhypotheek

Een Duitse privéhypotheek kan een goed alternatief zijn t.o.v. een Nederlandse hypotheekaanbieder. Van belang hierbij is dat je wel meer eigen middelen nodig hebt dan bij een Nederlandse hypotheekverstrekker. De maximale hypotheek bij een Duitse hypotheekverstrekker is gemiddeld tot 70%-80% van de marktwaarde. Een hogere som wordt in sommige situaties verstrekt echter dan is dit maatwerk.

Volledig financieren
Bij maatwerk zijn er situaties mogelijk waarbij een samenwerkende kredietverstrekker kan besluiten 100% te verstrekken. In die situatie is dit dus gelijk aan de huidige Nederlandse verstrekkingsnorm. Het volledig financieren geldt tot nog toe alleen voor een Duitse particuliere privéhypotheek voor eigen bewoning.

Een Duitse Ondernemershypotheek

Ook een Duitse ondernemershypotheek kun jij bij ons aanvragen. Wij zien hiervoor ook steeds meer animo. T.o.v. de meeste Nederlandse hypotheekverstrekkers is de acceptatieprocedure simpeler en transparanter. Ook hierbij is in het inbrengen van eigen middelen een vereiste.

De maximale verstrekking bij een  Duitse zakelijke hypotheek is nagenoeg gelijk aan een Duitse privéhypotheek. Dit schommelt ook tussen 70-80%. Meer dan 80% is altijd maatwerk maar komt tot nu nog maar zeer sporadisch voor.

Een Duitse Beleggingshypotheek

Privé of zakelijk onroerend goed aankopen, verbouwen en daarna verhuren is hot. Wanneer jij ook meer graag rendement op jouw vermogen wilt zien dan kan een Duitse beleggingshypotheek een goede optie zijn. De snelle stijging van verhuurd onroerend goed door particulieren en ondernemers komt mede voort uit het feit dat op een normale Nederlandse spaarrekening weinig tot geen rentevergoeding meer gegeven wordt.

Indien jij eigen geld hebt en je wilt een pand aankopen dan is bij ons het aanvragen van een Duitse hypotheek een hele goede zet. Zoals hierboven al is uitgelegd dien je wel eigen geld in te kunnen brengen. Benader je ons zonder dat je eigen middelen kunt inbrengen heeft het aanvragen van een zakelijke Duitse hypotheek geen zin.

Voor een maatwerk Duitse privé hypotheek zonder eigen middelen graag eerst vooraf een telefonisch contactmoment of te kunnen bepalen of een aanvraag traject wel zinvol is.

Rentevoordeel
De rentevoet bij een Duitse hypotheek voor aankoop van onroerend goed in Nederland is zeer scherp en meestal beduidend lager dan bij een Nederlandse hypotheekverstrekker. Daarbij zorgen wij voor een simpele en heldere aanvraagprocedure.

Regelgeving

Een Duitse hypotheekverstrekker heeft natuurlijk ook met dezelfde Europese wetgeving van doen. Dit is voor elk Europees land gelijk. Naast deze regelgeving hebben de Duitse banken ook hun eigen hypotheekvoorwaarden en acceptatierichtlijnen. Juist hierin zit hem vaak het verschil en zorgt dit voor een passende en scherpe hypotheekofferte.

Gratis oriënterend hypotheekadviesgesprek

Door onze expertise in Duitse hypotheken weten wij wat je wel en niet moet doen en bemiddelen dan ook graag voor jou in een Duitse hypotheek. Wanneer je vrijblijvend een oriënterend adviesgesprek met ons wilt, klik je op onderstaande aanvraagknop. Wij denken graag met jou mee!

 

Aanvraagformulier Duitse hypotheek