DGA zelfstandige

Krediet DGA Zelfstandige aanvragen

Gratis advies - Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice

DGA zelfstandige

Als DGA Zelfstandige een lening afsluiten voor een privébesteding?

U wilt als DGA zelfstandig ondernemer geld lenen voor privédoeleinden?  Uw eigen bank wijst u om onduidelijke redenen af? Wij hebben voor u als DGA zelfstandig ondernemer wél mogelijkheden!

Het Zelfstandigen krediet.
Een krediet afgestemd op u als DGA . Of het nu een lening voor een auto, een boot, woningverbetering, een motor, of een camper is, dat maakt niets uit, mits het doel niet zakelijk is.

Kan ik een Zelfstandigen Krediet aanvragen?
Voorwaarden om een Zelfstandigen krediet te kunnen aanvragen:

  1. 3 jaar zelfstandig ondernemer.
  2. Goed BKR
  3. Kredietdoel is privé
Wij hebben diverse kredietvromen voor  u  als DGA zelfstandig ondernemer?

Welke kredietvormen kent een Zelfstandigen Krediet?
U kunt kiezen uit een  Persoonlijke lening  met een vaste looptijd en rente of een Doorlopend krediet met een variabele rente en waarbij u boetevrij mag aflossen.

Daarnaast is er nog een speciale variant van de Persoonlijke lening. Het Woning Voordeel Krediet.

Doorlopend Krediet
Bij een Doorlopend krediet met variabele rente kiest u voor flexibiliteit. Boetevrij aflossen en afgeloste termijnen weer opnemen behoren dan tot uw mogelijkheden. De rente is variabel. Dit betekent dat de rente bij een Doorlopend krediet  kan stijgen en dalen.

U betaalt minimaal 1,5% over de hoofdsom. Het maandtermijn bestaat uit rente en aflossing. U betaalt alleen rente over het maandelijks uitstaand saldo en u mag boetevrij aflossen. U bepaalt dus zelf de looptijd en daarmee de totale kostprijs van het krediet.

Nieuw! Woning Voordeel Krediet voor DGA Zelfstandig ondernemer
Een persoonlijke lening met een scherp rentetarief waarop u boetevrij mag aflossen.  Wilt u verbouwen zonder uw woning hypothecair te belasten?

Met een Woning Voordeel Krediet voor zelfstandigen kunt u dit eenvoudig regelen. Geen notaris en afsluitkosten.  Dit krediet is ook speciaal afgestemd op de huidige belastingwet (tot 01-01-2018)  en valt bij woningverbetering in BOX1

Restschuldfinanciering voor u als DGA Zelfstandig ondernemer.
Het Woning Voordeelkrediet voor zelfstandigen is ook uitermate geschikt voor een restschuldfinanciering. De lening kent een looptijd van 120 maanden en u mag boetevrij aflossen wanneer u wilt.

Persoonlijke lening
indien uw voorkeur uitgaat naar een Persoonlijke lening  met een vaste rente dan kiest u voor zekerheid.  U bepaalt vooraf de looptijd en weet dan ook exact wanneer de Persoonlijke lening eindigt. U mag boetevrij aflossen.

Welk Zelfstandigen krediet is beter?
U moet deze vraag anders stellen. Welke vorm past het beste bij mijn doelstellingen en persoonlijke wensen.  Kiest u voor zekerheid  van een vaste rente en looptijd of wilt u meer flexibiliteit met de mogelijkheid om afgeloste bedragen ook weer op te nemen?  Door op de onderstaande aanvraagknop te klikken helpen wij u met het maken van uw keuze.

 

 

DGA Zelfstandige