let op geld lenen kost geld
DGA zelfstandige

Krediet DGA Zelfstandige aanvragen

Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice - Rente vanaf 4,7%

DGA zelfstandige

Als DGA Zelfstandige een lening afsluiten voor een privébesteding?

Jij wilt als DGA Zelfstandige geld lenen voor privédoeleinden? Wij hebben hiervoor kredietmogelijkheden.

Het Zelfstandig Krediet voor jou als DGA  ondernemer

Een krediet afgestemd op jou als DGA. Of het nu om een lening voor een auto, een boot, woningverbetering, restschuld woning gaat, dat maakt niet uit, mits het doel maar privé is.

Kan ik een Zelfstandigen Krediet aanvragen?

Voorwaarden om een Zelfstandigen krediet te kunnen aanvragen:

 • 3 jaar zelfstandig ondernemer*
 • Goed BKR
 • Kredietdoel is privé

* Minimaal 2 jaar zelfstandig kun je voorleggen

Kredietvormen Zelfstandig Krediet

Het Zelfstandig Krediet waarbij je kunt kiezen uit een persoonlijke lening met een vaste looptijd en rente of een doorlopend krediet met een variabele rente en waarop je boetevrij mag aflossen.

Doorlopend Krediet
Bij een Doorlopend krediet met variabele rente kies je voor flexibiliteit. Boetevrij aflossen en afgeloste termijnen weer opnemen behoren dan tot jouw mogelijkheden. De rente is variabel. Dit betekent dat de rente bij een Doorlopend krediet  kan stijgen en dalen.

Je betaalt minimaal 1,5% over de hoofdsom. Het maandtermijn bestaat uit rente en aflossing. Je betaalt alleen rente over het maandelijks uitstaand saldo en je mag boetevrij aflossen. Jij bepaalt dus zelf de looptijd en daarmee de totale kostprijs van het krediet.

Persoonlijke lening
indien jouw voorkeur uitgaat naar een persoonlijke lening met een vaste rente dan kies je voor zekerheid. Jij bepaalt vooraf de looptijd en weet dan ook exact wanneer de persoonlijke lening eindigt. Je mag boetevrij aflossen.

Nieuw! Woning Voordeel Krediet voor jou als DGA Zelfstandige
Een persoonlijke lening met een scherp rentetarief waarop je boetevrij mag aflossen.  Wil je verbouwen zonder jouw woning hypothecair te belasten?

Met een Woning Voordeel Krediet voor zelfstandigen kun je dit eenvoudig regelen. Geen notaris en afsluitkosten.  Dit krediet is ook speciaal afgestemd op de huidige belastingwet en valt bij woningverbetering in BOX1

Restschuldfinanciering voor jou als DGA Zelfstandige
Het Woning Voordeelkrediet voor zelfstandigen is ook uitermate geschikt voor een restschuldfinanciering. De lening kent een looptijd van 120 maanden en je mag boetevrij aflossen wanneer jij dit wilt.  Helaas is de fiscale aftrek in BOX1 met als doel een restschuldfinanciering per 01-01-2018 komen te vervallen.

Welk Zelfstandigen krediet is beter?

Je moet deze vraag anders stellen. Welke vorm past het beste bij mijn doelstellingen en persoonlijke wensen. Kies je voor zekerheid  van een vaste rente en looptijd of wil je meer flexibiliteit met de mogelijkheid om afgeloste bedragen ook weer op te nemen?

Meer info?
Wil je eerst weten wat wij nog meer doen of een berekening maken hoeveel je kunt lenen of  besparen? Gebruik hiervoor de rekentools op deze pagina. Natuurlijk kun je ons ook bellen op: (0545) 221 299.

Door op de onderstaande aanvraagknop te klikken helpen wij je met het maken van jouw kredietkeuze.

 

Krediet DGA Zelfstandige
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • Doorlopend krediet /Flex & Zeker Lening
 • Groene lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-165,436,16,17211.910,96
15.000,-237,494,54,57217.099,28
25.000,-395,814,54,57228.498,32
50.001,-789,444,44,47256.839,68
75.000,-1.190,754,64,67285.734,00
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 21.07.2022

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

 • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
  Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
 • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
  Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
 • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
  Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne