let op geld lenen kost geld
DGA Zelfstandig ondernemer

DGA zelfstandig ondernemer

Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice - Rente vanaf 4,7%

DGA Zelfstandig ondernemer

Als DGA Zelfstandig ondernemer een lening afsluiten voor een privébesteding?

Jij wilt als DGA Zelfstandig ondernemer geld lenen voor privédoeleinden?  Wij hebben hiervoor kredietmogelijkheden.

Het Zelfstandigen Krediet

Een krediet afgestemd op jou als DGA . Of het nu een lening voor een auto, een boot, woningverbetering, verduurzaming woning of een camper is, dat maakt niet uit zolang het doel van de lening  maar niet zakelijk is.

De basisvoorwaarden  voor het aanvragen van een  Zelfstandigen Krediet zijn:

 • 2 jaar zelfstandig ondernemer*
 • Goed BKR
 • Kredietdoel is privé
 • Positieve cashflow

*Bij minimaal 2 volledige boekjaren is een Zelfstandigen Krediet aan te vragen. De beste kredietopties beginnen bij minimaal 3 jaar ondernemerschap.

Als je aan de basisvoorwaarden voldoet dan kunnen wij jouw kredietaanvraag in behandeling nemen.

Wij hebben diverse kredietvormen voor  jou als DGA Zelfstandig ondernemer

Het Zelfstandigen Krediet is een een persoonlijke lening.  De doorlopend kredietvariant is niet meer beschikbaar.

Persoonlijke lening
Bij een  persoonlijke lening  staat de rente gedurende de looptijd vast en daarmee kies je voor zekerheid.  Jij bepaalt vooraf de looptijd en weet dan ook exact wanneer de persoonlijke lening eindigt.  Ook mag je boetevrij aflossen en daarbij is de rente nu zeer laag. Tip! Sluit lopende leningen over en bespaar op rente en ben daardoor eerder van je lening af.

Bestedingsdoel woningverbetering
Indien je het geld aan woningverbetering  besteedt is de rente in BOX1 aftrekbaar mits je kiest voor een lening op basis van annuïteit of lineaire aflossing. Het Zelfstandigen Krediet voldoet hieraan.

Zoals al aangegeven wordt  het Zelfstandig Krediet verstrekt.  Er wordt dus geen onderpand gesteld zoals bijv. een auto. Daarbij heb je een vrije bestedingskeuze zolang het bestedingsdoel maar niet zakelijk is.

Direct jouw mogelijkheden als DGA Zelfstandig ondernemer weten?

Klik dan op onderstaande aanvraagknop voor meer informatie. Je kunt online een aanvraag indienen of ons eerst bellen of mail voor meer informatie. Indien je tijdens de aanvraagprocedure de jaarcijfers en legitimatiebewijs bijgevoegd wordt jouw aanvraag met voorrang behandeld. De gevraagde documenten zijn eenvoudig te uploaden tijdens het invullen van het aanvraagformulier.

Meer info?

Wil je eerst weten wat wij nog meer doen of een berekening maken hoeveel je kunt lenen of  besparen?  Kijk dan in het menu op deze site  en klik bijvoorbeeld op hoeveel kan ik besparen.

Goed om te weten!

Van aanvraag t/m kredietafwikkeling betaal je aan ons géén aanvullende advies en/of afsluitkosten.

Natuurlijk kun je ons tijdens kantooruren bellen: (0545) 221 299 of per e-mail: [email protected] een vraagstellen dan wel een terugbelverzoek indienen. Dit kan op werkdagen van maandag t/m donderdag ook ‘s avonds van 20.30 tot 22.00 uur.

Wil jij  direct weten of je bij ons als DGA Zelfstandige een Zelfstandigen Krediet kunt aanvragen? Klik dan op onderstaande aanvraagknop. Jouw kredietaanvraag wordt vrijblijvend en kosteloos beoordeeld.  Zoals al vermeld ben je voor het afsluiten van een krediet aan ons geen extra afsluitkosten verschuldigd. Alle kosten zitten al in het rentetarief verweven en tref je aan op de kredietovereenkomst.

 

Jouw DGA Zelfstandigen Krediet
 • Persoonlijke lening
 • Lening voor zelfstandigen
 • Doorlopend krediet /Flex & Zeker Lening
 • Groene lening
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedrag €Maandtermijn €Jaarlijks kostenpercentage %Vaste debetrentevoet op jaarbasis %Duur krediet in maandenTotale prijs lening €
10.000,-165,436,16,17211.910,96
15.000,-237,494,54,57217.099,28
25.000,-395,814,54,57228.498,32
50.001,-789,444,44,47256.839,68
75.000,-1.190,754,64,67285.734,00
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 21.07.2022

Wat zeggen onze klanten over ons?

Financieel adviesbureau Goedlenen.nl IconFinancieel adviesbureau Goedlenen.nl

Winterswijkseweg 2, Eibergen

4,8 37 reviews

 • Avatar Katinka Wieling ★★★★★ in de afgelopen week
  Echt onwijs goed geholpen!! Snelle, duidelijke communicatie en echt alles eraan gedaan. Na meerdere keren te zijn afgewezen voor een lening heeft Roland het tóch voor elkaar gekregen. Zou goedlenen.nl voor 100% aanraden!
 • Avatar Debbie ★★★★★ een week geleden
  Wij hebben ondanks dat wij bij vele gelijk al een afwijzing kregen, hier bij goedlenen.nl toch een positief einde. Met een H codering is het toch gelukt om een lening te krijgen.En wat een professionaliteit heeft dit bedrijf. Roland had … More veel geduld met ons en heeft voor een positief einde gezorgd. Heel erg bedankt voor alle geduld, inzet en professionaliteit. Mochten wij in de toekomst weer een keer een lening nodig hebben komen wij weer bij jullie uit.
 • Avatar Katja van Veen ★★★★★ een maand geleden
  Super goede service!. erg betrokken en proactief meedenkend. Dank je wel Roland voor je hulp en je advies.Groet, Katja en Etienne