let op geld lenen kost geld
DGA Zelfstandig ondernemer

DGA zelfstandig ondernemer

Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice - Rente vanaf 4,7%

DGA Zelfstandig ondernemer

Als DGA Zelfstandig ondernemer een lening afsluiten voor een privébesteding?

Jij wilt als DGA Zelfstandig ondernemer geld lenen voor privédoeleinden?  Dat kan! Wij hebben voor jou kredietmogelijkheden.

Het Zelfstandigen Krediet

Een krediet afgestemd op jou als DGA . Of het nu een lening voor een auto, een boot, woningverbetering, restschuldfinanciering of een camper is, dat maakt niets uit, mits het doel niet zakelijk is.

Kan ik een Zelfstandigen Krediet aanvragen?
De voorwaarden om een privékrediet als DGA Zelfstandig ondernemer aan te kunnen vragen:
  • 3 jaar zelfstandig ondernemer*
  • Goed BKR
  • Kredietdoel is privé

*Indien minimaal 2 jaar zelfstandig = maatwerk

Wij hebben diverse kredietvormen voor  jou als DGA Zelfstandig ondernemer

Je kunt kiezen uit een  Persoonlijke lening  met een vaste looptijd en rente of een Doorlopend krediet met een variabele rente en waarbij je boetevrij mag aflossen.

Daarnaast is er nog een speciale variant van de Persoonlijke lening, het Woning Voordeel Krediet.

Doorlopend Krediet
Bij een Doorlopend krediet met variabele rente kies je voor flexibiliteit. Boetevrij aflossen en afgeloste termijnen weer opnemen behoren dan tot uw mogelijkheden. De rente is variabel. Dit betekent dat de rente bij een Doorlopend krediet  kan stijgen en dalen.

Je betaalt alleen rente over het maandelijks uitstaand saldo en je mag boetevrij aflossen. Jij bepaalt dus zelf de looptijd en daarmee de totale kostprijs van het krediet.

Nieuw! Woning Voordeel Krediet voor DGA Zelfstandig ondernemer

Een persoonlijke lening met een scherp rentetarief waarop je boetevrij mag aflossen.  Wil je verbouwen zonder jouw woning hypothecair te belasten? Met een Woning Voordeel Krediet voor zelfstandigen kun je dit eenvoudig regelen. Geen notaris en afsluitkosten.

Restschuldfinanciering voor u als DGA Zelfstandig ondernemer.
Het Woning Voordeelkrediet voor zelfstandigen is ook uitermate geschikt voor een restschuldfinanciering. De lening kent een looptijd van 120 maanden en je mag boetevrij aflossen wanneer jij dat wilt.

Persoonlijke lening
Indien jouw voorkeur uitgaat naar een Persoonlijke lening  met een vaste rente dan kies je voor zekerheid.  Jij bepaalt vooraf de looptijd en weet dan ook exact wanneer de Persoonlijke lening eindigt.  Je mag boetevrij aflossen. De rente is nu zeer laag. Tip! Sluit lopende leningen over en bespaar op rente en ben eerder van je lening af.

Welk Zelfstandigen krediet is beter?

Je moet deze vraag anders stellen. Welke vorm past het beste bij mijn doelstellingen en persoonlijke wensen.  Kies je voor zekerheid  van een vaste rente en looptijd of wil je meer flexibiliteit met de mogelijkheid om afgeloste bedragen ook weer op te nemen?  Door op de onderstaande aanvraagknop te klikken helpen wij jou met het maken van jouw keuze.

Voor beide varianten van het Zelfstandig Krediet geldt dat er gekozen kan worden uit korte en lange looptijden ofwel hoge en lage maandtermijnen.

Bestedingsdoel woningverbetering
Indien je het geld aan woningverbetering  besteedt is de rente vanaf 01 januari 2013 alleen nog maar in BOX1 aftrekbaar mits je kiest voor een lening op basis van annuïteit of lineaire aflossing. Bij een Zelfstandigen krediet betekent dit een Persoonlijke lening. Wij informeren jou hier graag verder over.

Uniek is dat het Zelfstandig Krediet blanco, dus zonder zekerheden, verstrekt wordt. Daarbij heb je een vrije bestedingskeuze zolang je de besteding maar in privé gebruikt.

Direct jouw mogelijkheden als DGA Zelfstandig ondernemer weten?

Klik dan op onderstaande aanvraagknop voor meer informatie. Je kunt online een aanvraag indienen of eerst bellen voor advies. Indien je tijdens de aanvraagprocedure de jaarcijfers en legitimatiebewijs worden bijgevoegd  wordt jouw aanvraag met voorrang behandeld.

Meer info?
Wil je eerst weten wat wij nog meer doen of een berekening maken hoeveel je kunt lenen of  besparen? Klik dan hier.

Goed om te weten!

Van aanvraag t/m kredietafwikkeling betaal je aan ons géén aanvullende advies en/of afsluitkosten.

Natuurlijk kun je ons ook tijdens kantooruren bellen: (0545) 221 299 of per e-mail: [email protected] een terugbelverzoek (op werkdagen van maandag t/m donderdag ook ‘s avonds van 20.30 tot 22.00 uur.

Wil jij  direct weten of je bij ons als DGA Zelfstandige een  Zelfstandigen Krediet kunt aanvragen? Klik dan op onderstaande aanvraagknop. Jouw kredietaanvraag wordt vrijblijvend en kosteloos beoordeeld.  Aan het afsluiten van een krediet ben je ons geen kosten verschuldigd.

 

Jouw DGA Zelfstandig Krediet
  • Persoonlijke lening
  • Lening voor zelfstandigen
  • Doorlopend krediet
Voorbeeld Rentetabel Persoonlijke lening 72 maanden
Totale kredietbedragMaandtermijnJaarlijks kostenpercentageVaste debetrentevoet op jaarbasisDuur krediet in maandenTotale prijs lening
€ 10.000,-€ 156,574,9%4,9%72€ 11.272,71
€ 15.000,-€ 234,003,9%3,9%72€ 16.848,00
€ 25.000,-€ 387,003,7%3,7%72€ 27.864,00
€ 50.001,-€ 769,673,5%3,5%72€ 55.416,24
€ 75.000,-€ 1.154,483,5%3,5%72€ 83.122,56
Minimaal
Maximaal
72 maanden
120 maanden
Uitgangspunten tabel
Tarieven van 01.06.2021