DGA Zelfstandig ondernemer

DGA zelfstandig ondernemer

Gratis advies - Geen afsluitkosten - Boetevrij aflossen - Geen aanvullende zekerheden - Gratis oversluitservice.

DGA Zelfstandig ondernemer

Als DGA Zelfstandig ondernemer een lening afsluiten voor een privébesteding?

U wilt als DGA zelfstandig ondernemer geld lenen voor privédoeleinden?  Uw eigen bank wijst u om onduidelijke redenen af? Wij hebben voor u als DGA zelfstandig ondernemer wél mogelijkheden!


Het Zelfstandigen Krediet
.
Een krediet afgestemd op u als DGA . Of het nu een lening voor een auto, een boot, woningverbetering, een motor, of een camper is, dat maakt niets uit, mits het doel niet zakelijk is.

Kan ik een Zelfstandigen Krediet aanvragen?
Voorwaarden om een Zelfstandigen krediet te kunnen aanvragen:

  1. 3 jaar zelfstandig ondernemer.
  2. Goed BKR
  3. Kredietdoel is privé

*Indien minimaal 2 jaar zelfstandig = maatwerk

Wij hebben diverse kredietvromen voor  u als DGA Zelfstandig ondernemer

Welke kredietvormen kent een Zelfstandigen Krediet?
U kunt kiezen uit een  Persoonlijke lening  met een vaste looptijd en rente of een Doorlopend krediet met een variabele rente en waarbij u boetevrij mag aflossen..

Daarnaast is er nog een speciale variant van de Persoonlijke lening. Het Woning Voordeel Krediet.

Doorlopend Krediet
Bij een Doorlopend krediet met variabele rente kiest u voor flexibiliteit. Boetevrij aflossen en afgeloste termijnen weer opnemen behoren dan tot uw mogelijkheden. De rente is variabel. Dit betekent dat de rente bij een Doorlopend krediet  kan stijgen en dalen.

U betaalt alleen rente over het maandelijks uitstaand saldo en u mag boetevrij aflossen. U bepaalt dus zelf de looptijd en daarmee de totale kostprijs van het krediet.

Nieuw! Woning Voordeel Krediet voor DGA Zelfstandig ondernemer
Een persoonlijke lening met een scherp rentetarief waarop u boetevrij mag aflossen.  Wilt u verbouwen zonder uw woning hypothecair te belasten? Met een Woning Voordeel Krediet voor zelfstandigen kunt u dit eenvoudig regelen. Geen notaris en afsluitkosten.

Restschuldfinanciering voor u als DGA Zelfstandig ondernemer.
Het Woning Voordeelkrediet voor zelfstandigen is ook uitermate geschikt voor een restschuldfinanciering. De lening kent een looptijd van 120 maanden en u mag boetevrij aflossen wanneer u wilt.  Een looptijd t/m 15 jaar is hierbij mogelijk.

Persoonlijke lening
indien uw voorkeur uitgaat naar een Persoonlijke lening  met een vaste rente dan kiest u voor zekerheid.  U bepaalt vooraf de looptijd en weet dan ook exact wanneer de Persoonlijke lening eindigt.  U mag boetevrij aflossen.

Welk Zelfstandigen krediet is beter?
U moet deze vraag anders stellen. Welke vorm past het beste bij mijn doelstellingen en persoonlijke wensen.  Kiest u voor zekerheid  van een vaste rente en looptijd of wilt u meer flexibiliteit met de mogelijkheid om afgeloste bedragen ook weer op te nemen?  Door op de onderstaande aanvraagknop te klikken helpen wij u met het maken van uw keuze.

Voor beide varianten van het Zelfstandig Krediet geldt dat er gekozen kan worden uit korte en lange looptijden ofwel hoge en lage maandtermijnen.

Bestedingsdoel woningverbetering
Indien u het  geld aan woningverbetering  besteed is de rente vanaf 01 januari 2013 alleen nog maar in BOX1 aftrekbaar mits u kiest voor een lening op basis van annuïteit. Bij een Zelfstandigen krediet  betekent dit een Persoonlijke lening. Wij geven u hierover graag meer informatie.

Uniek is dat het Zelfstandig Krediet blanco, dus zonder zekerheden, verstrekt wordt. Daarbij heeft u een vrije bestedingskeuze zolang u de besteding maar in privé gebruikt.

Direct uw mogelijkheden als DGA Zelfstandig ondernemer weten?
Klik dan op onderstaande aanvraagknop voor meer informatie. U kunt online een aanvraag indienen of eerst bellen voor advies. Indien u tijdens de aanvraagprocedure de jaarcijfers en legitimatiebewijs worden bijgevoegd  wordt uw aanvraag met voorrang behandeld.

Goed om te weten!
Van aanvraag t/m een vrijblijvende offerte betaalt u aan ons géén advies en/of afsluitkosten.

Natuurlijk kunt u ons ook tijdens kantooruren bellen op: (0545) 221 299 of per e-mail: info@goedlenen.nl een terugbelverzoek (op werkdagen van maandag t/m donderdag ook ’s avonds van 20.30 tot 22.00 uur.

U wilt direct weten of u bij ons als DGA Zelfstandige een  Zelfstandigen Krediet kunt aanvragen? Klik dan op onderstaande aanvraagknop. Uw kredietaanvraag wordt vrijblijvend en kosteloos beoordeeld.  Aan het afsluiten van een krediet bent u ons geen kosten verschuldigd.

 

DGA Zelfstandig ondernemer aanvragen