let op geld lenen kost geld
BMW Financial lease

Leasen

BMW financial lease

BMW Financial lease

Leasevormen

In het midden- en kleinbedrijf kun je behoefte hebben aan een zakelijk  krediet zoals bijv. een BMW Financial lease. Wij hebben in ieder geval hiervoor diverse financieringsmogelijkheden. Hieronder bespreken wij een  aantal  leasevormen waaronder de BMW Financial lease en een zakelijk blanco krediet.

Lease

Je bent ondernemer en wilt investeren in jouw onderneming maar je moet tegelijkertijd ook een BMW aanschaffen? Dan is een lease misschien iets voor jou. Je leaset jouw auto en gebruikt jouw bedrijfsvermogen om de onderneming verder te laten groeien.

Personen- en bestelauto’s

Een lease is een zakelijke lening. We spreken over een zakelijke lening wanneer het doel buiten de privésfeer ligt en het object dat gefinancierd dient te worden tot een bedrijfsvermogen gaat behoren of als het kredietbedrag wordt gebruikt bij de exploitatie van een bedrijf.  Je hebt ook leasevormen die ervoor zorgen dat de onderneming geen economisch risico loopt.

Wij kunnen een BMW Financial lease of andere leasevorm aanbieden tot standaard €125.000,- Hogere bedragen kunnen als maatwerk worden voorgelegd.

Er zijn verschillende leasevormen waarvan wij hieronder een 3-tal zullen toelichten

Financial lease

Tijdens de looptijd van de leaseovereenkomst ben je economisch eigenaar van het voertuig. De bedrijfskosten van de auto waaronder het leasetermijn kun je bedrijfsmatig opvoeren. Je wordt ook juridisch eigenaar wanneer de leasetermijnen door je zijn voldaan. Je kunt dan besluiten de auto te behouden of deze in te ruilen wanneer je een nieuwe auto aanschaft.

Bij een BMW Financial lease financier je in het object en niet de onderhoudskosten tijdens de looptijd. De looptijd van een Financial lease is mogelijk t/m 72 maanden.

Operationele lease

Operationele Lease is zakelijk leasen voor een periode van 12 tot en met 60 maanden. Eenvoudig gezegd betekent dit dat bij Operationele Lease alle kosten die horen bij het gebruik van een lease auto in het leasecontract inbegrepen zijn  waaronder de rente en afschrijving, reparatie en onderhoud, Allrisk verzekering, houderschapsbelasting, 24-uurs hulpdienst in binnen- en buitenland en vervangend vervoer bij pech en schade. Dit alles voor een vast bedrag per maand.  Je hebt dus geen economisch risico.

Short Lease

Deze lease vorm wordt vaak gebruikt wanneer je als ondernemer tijdelijk een bedrijfsauto nodig hebt. Denk bijv. aan een tijdelijke arbeidskracht of een project waarbij je voor een bepaalde periode een bedrijfsauto nodig hebt.  Shortlease zou dan een goede oplossing kunnen zijn.

Zie Shortlease als een Operationele lease maar dan met een maximale flexibiliteit.  Wanneer je kiest voor Shortlease maak je keuze uit een selectie van voorraad auto’s die direct beschikbaar zijn.

 

Andere mogelijkheden dan een BMW Financial lease?

Jazeker! Wij kunnen voor jou ook een blanco zakelijke kredietaanvraag in behandeling nemen. Wij doen dit via de met ons samenwerkende Crowdfunding platforms.

Zakelijk krediet voor importen Duitse auto?

Een zakelijk blanco krediet afsluiten en daarmee een buitenlandse auto kopen en invoeren? Dat kan! Informeer! Ter verduidelijking  in het kort de voor- en nadelen  van een  Financial lease t.o.v. een blanco Zakelijk krediet.

Voordelen
Een zakelijk blanco krediet heeft als voordelen dat er geen onderpand gesteld wordt, je boetevrij mag aflossen en je direct juridisch en economisch eigenaar bent. 

Nadelen
Van aanvraag tot en met het ontvangen van het kredietbedrag duurt ongeveer een week en kan uitlopen tot 2 weken. Hiermee zul je rekening moeten houden. Heb je een BV? In dat geval moet je in privé mee tekenen en verder kan de rentevoet hoger vallen. Dit heeft vooral met de creditscore van de aanvraag van doen.

Wil jij weten welke zakelijke kredietmogelijkheden wij jou kunnen bieden?

Wij helpen jou graag aan alle informatie waarna jij een persoonlijke kredietkeuze kunt maken. Vraag hieronder kosteloos jouw lease of zakelijk krediet aan.

Wij kennen scherpe leasetarieven en soepele acceptatierichtlijnen. Informeer vrijblijvend naar jouw lease mogelijkheden. Wij informeren je graag.

Jouw lease aanvragen in 3 stappen

Voor particulieren & ondernemers

Hét adres voor een krediet, hypotheek en/of verzekering