Auto Financial lease

Auto Financial Lease

Slim autorijden zonder jouw werkkapitaal hierop aan te spreken

Auto Financial lease

Auto Financial lease :  wij kunnen jou een scherpe Financial lease offreren!

Als zelfstandig ondernemer in het midden- en kleinbedrijf kun je behoefte hebben aan een zakelijke lening. Een Auto Financial lease is hiervoor een goede oplossing!

Een auto Financial lease is een financieringsvorm waardoor jij als ondernemer bedrijfsmiddelen kunt aanschaffen die nodig zijn voor een efficiënte en doelmatige bedrijfsvoering zoals bijvoorbeeld bedrijfsauto’s. Hieronder spitsen we ons toe op ons Auto lease concept.

Auto financial lease

Uitleg
1. Scherpe rente voor zowel nieuw als gebruikte bedrijfswagens
2. Maximale aankoop/inruilkorting bij garage
3. Indien gewenst gecombineerd met een superscherpe verzekeringspremie

Onze werkwijze is hierdoor transparant. Waarom?
1. Je regelt zelf de maximale korting bij de dealer,
2. Je ontvangt bij ons een uiterst scherpe rente
3. Scherpe inruil kan niet verrekend worden met rentevergoeding(hoger tarief) leasecontract garage

Zijn er nog andere mogelijkheden dan een Financial lease?
Een zakelijk krediet zonder onderpand

Wij kunnen jou via Crowdfunding ook een blanco zakelijk krediet aanbieden. Hierbij zijn jaarcijfers altijd noodzakelijk in tegenstelling tot een Financial lease waarbij dit niet altijd hoeft.

Met ons zakelijk krediet een auto importeren uit Duitsland? Dat kan!

Voordelen van een zakelijk krediet

Het belangrijkste voordeel van een zakelijk krediet is dat er geen onderpand gevraagd wordt. Weliswaar dien je in privé mee te tekenen echter ben jij wel  direct economisch en juridisch eigenaar van de aangekochte auto.

Nadelen van een zakelijk krediet

De kredietaanvraag wordt beoordeeld aan de hand van jouw jaarcijfers. Minimaal 2 volledige boekjaren moet je kunnen overleggen. Daarbij dienen de jaarrekeningen goed te zijn. De lening kent géén onderpand als zekerheid en derhalve zal de kern van de acceptatie liggen in de betaalbaarheid, solvabiliteit en eigen vermogenspositie van jouw onderneming.

indien je  alles netjes voor elkaar hebt, kunnen wij jou ook voor een blanco zakelijk krediet binnen 24 uur uitsluitsel geven.

Transparant

Met een geldbedrag op zak kun je beter afdingen op de verkoopprijs bij de aankoop van een auto. Je hebt dan ook geen last van verborgen commissies van de autoverkoper. In de hoofdsom van een Financial lease kan de korting op een auto verrekend zijn met bijv. de hoogte van de inruilwaarde van jouw ingeruilde auto of een hoger rentetarief op jouw Financial lease overeenkomst.

 

Vraag hier jouw zakelijk krediet aan